Your Nine Dots


“Be curious. Read widely. Try new things. What people call intelligence just boils down to curiosity.”

Aaron Schwartz

OVER YOUR NINE DOTS


Ik co-creëer spellen & simulaties samen met mijn klanten ten behoeve van bewustwording en gedragsverandering, wet- en organisatieveranderingen en het inzichtelijk maken van complexe werkprocessen.

Mijn focus ligt op tastbare spellen & simulaties voor groepen van 2 tot 100 deelnemers, met een duur van 5 minuten tot één dag.

Complexiteit ontrafeld, snel inzicht en een actieplan

Inzicht in complexe processen


Verandering in wetgeving & organisatieveranderingBewustwording & Gedragsverandering


VOORBEELDPROJECTENAANPAK


Ik ben industrieel ontwerper en ik werk volgens design thinking principes. Mijn procesexpertise koppelen we aan jullie inhoudelijke expertise. Samen transformeren we een abstracte probleemstelling tot concreet spelend leermiddel.

Ontdekken


Aan de hand van vooraf bepaalde criteria ontwerpen we een aantal eerste spelconcepten. Met behulp van prototypes kiezen we een eerste spelconcept.Itereren


We testen het eerste prototype met de potentiële gebruikers. Vervolgens passen we het spel aan en testen we het weer, etc. We testen alle elementen uit spelconcept. 

Verfijnen


Wanneer het spelconcept staat nemen we de laatste besluiten over de vormgeving, handleiding, productie, en een eventuele lancering of train-de-trainer workshops. 


WAAROM EEN SERIOUS GAME?


 Omdat spel dé manier om een onderwerp te begrijpen en te doorvoelen. Spelenderwijs leert men snel , actief en op diep niveau.

Spel geeft direct inzicht in relaties tussen actoren en factoren: 'als ik aan deze knop hier draai, dan gebeurt er daar dat'.

NEN

'Willemijn weet wat er nodig is om een spel te creëren. In onze samenwerking zijn we stap voor stap tot een spel gekomen dat past bij het proces van NEN. Daarbij was Willemijn flexibel, creatief en daagse ze ons constant uit om te denken vanuit de toekomstige deelnemers.'

Politieacademie

'Willemijn heeft een verfrissende aanpak. Ze is in staat om wensen om te zetten in creatieve ideeën en mogelijkheden. Haar enthousiasme is aanstekelijk en brengt mensen in beweging.'

Provincie Zuid-Holland

'Willemijn weet zich complexe materie zoals externe veiligheid snel eigen te maken. Ze weet van aanpakken, brengt enorm veel positief enthousiasme met zich me en komt met verrassend creatieve oplossingen.' 

Verbinding


 Wegens het analoge karakter van mijn spellen, staan de spelers echt met elkaar in verbinding,  of ze nu tegen of met elkaar spelen.Spelbegeleider


Een spel is nooit een doel op zichzelf.

Een spelbegeleider is verantwoordelijk voor het beklijven van het leermoment bij de spelers.

Multi-inzetbaar


Verschil in kennisniveau, belang, of tijd, het kan allemaal. We ontwerpen het spel zo dat het op verschillende manieren te spelen is. 


BAKKIE?


Koffie, thee en/of een glaasje water? Zegt u het maar! Je bent van harte welke in de Surinamestraat in Den Haag. Ik kom evengraag bij jouw langs. Het beste kan je even bellen of mailen. Ook voor gekke vragen of opmerkingen... Rest mij nog je een prettige dag te wensen: prettige dag! 

Telefoonnummer


06 - 185 46 048

E-mailadres


willemijn@yourninedots.com

Adres


Het Melkhuis

Surinamestraat 24, 3.4

2585GJ Den Haag