Haal het beste uit elkaar!

Met de Talent Toolkit verbinden we mensen, maken we talent zichtbaar, faciliteren we kennisdeling en ondersteunen we de benutting en ontwikkeling van talenten.

Talent Toolkit past in iedere grote en kleinere organisatie en kan gebruikt worden om gesprekken over (verborgen) talenten aan te zwengelen, verborgen passies boven tafel te krijgen en lange termijn ambities wakker te schudden en mogelijk te maken door zelf geinitieerde ontwikkeling. De Talent Toolkit is gebaseerd op drie stappen:

verkenningkoppeling

Met behulp van begeleidende kaarten verkennen deelnemers hun vraag en aanbod, oftewel: wat wil jezelf leren en wat kan je anderen leren.
De deelnemers plakken hun vraag en aanbod op een groot bord. Hieruit kiezen zij een onderwerp en gesprekspartner.

 

 

 

 

gespreksparen

Deelnemers voeren een gesprek van een uur over het geselec-teerde onderwerp. De 'koppeling' en het 'gesprek' kunnen nu worden herhaald.
Bij elk gesprek sparen deelnemers evaluatiekaarten om het kennisdelen te stimuleren.

 

 

 

 

We bieden verschillende producten en product-dienstcombinaties waarin de focus van de Talent Toolkit op verschillende stappen ligt. Daarnaast zijn wij altijd bezig met de innovatie van de Talent Toolkit en denken we graag mee hoe de Talent Toolkit in uw organisatie kan helpen.

Wij wensen u veel succes en plezier met het delen van talenten en het leren van elkaar!

Het Talent Toolkitteam