Het Talent Toolkitteam

Ons team bestaat uit acht enthousiaste professionals die allen hun eigen bijdrage leveren aan de Talent Toolkit.

Willemijn Brouwer

Willemijn
Ik ben industrieel ontwerper met een hart voor de mens. Momenteel werk ik onder andere voor mezelf als Williswijs. Ik vind dat mijn talenten zijn: creatief doenken, enthousiasmeren, logisch visualiseren. Ik leer graag meer over filosofie en mensen, creativiteit & innovatie en hoe ik meer uit dreamweaver kan halen.
Bel mij op 06-18546048 of mail naar willemijn@williswijs.nl.

 

Carolien van Leeuwen

Carolien
Met een achtergrond in het toerisme, reis ik graag de hele wereld over om nieuwe landen en culturen te ontdekken en van te leren. In het dagelijks leven werk ik in de sales & marketing bij een technisch bedrijf. Mijn talenten zijn enthousiasmeren, oplossingsgerichtheid, creativiteit en organiseren. Graag zou ik mij verder willen ontwikkelen op het gebied van marketing en communicatie, wil ik leren hoe ik lampenkappen en de bijbehorende lampenvoeten kan opknappen en wil ik meer leren over productcreatie- en ontwikkeling.

 

Chris Stapper

Chris
Ik studeerde HR en filosofie. Ik werk nu als community manager bij een W&S bureau. Daar houd ik me vooral bezig met social media, webanalytics en de ontwikkeling van een vacaturesite in de HR-niche. Binnen het TTK team geef ik inpunt vanuit deze achtergrond.

 

Femke Boost

Femke
Ik werk als HR projectmanager bij Albron waar ik bouw aan diverse HR aspecten als opleidingen en inzet bijzondere doelgroepen.  Met een opleidingsachtergrond in de hospitality branche opgevolgd door een Master in Science (HRM) zie ik werken met mensen in een gastvrije commerciële omgeving als een geweldige uitdaging. Binnen het talenttoolkitteam vervul ik de rol van resultaatgerichte, procesmatige aanpakker, die helpt het beste uit elkaar te halen!

 

Maarten Mulder

Maarten Ik werk als productontwerper en organisatie adviseur om de wereld een stukje mooier te maken. Ik vind dat mijn talenten zijn: product-marktcombinaties ontwikkelen, organisaties inrichten met functies waar mensen trots op zijn, weelderig tuinieren. Ik leer graag meer over businessmodellen,  organisatie-inrichtings-filosofie, sketch-up, tuinarchitectuur.
Bel mij op 06-11391085 of mail naar maarten@eprom.nl.

 

Niels Gutter

NielsIk houd van nieuwe dingen. Nieuwe dingen doen, nieuwe dingen leren, nieuwe dingen maken, nieuwe dingen bedenken, en van gadgets. En zo kenmerkt mijn professionele carrière zich dan ook. Ook al werk ik al weer geruime tijd bij dezelfde werkgever - een grote internationale staalproducent in het westen des lands -, ik doe daar nooit lang hetzelfde. Afgestudeerd als productontwerper, begonnen als verpakkingsontwerper, ontwikkeld als creativiteitspionier en -facilitator, verdiept in sociale innovatie, heb ik vorige jaar een latent talent ontdekt, datamining op het gebied van strategy deployment. Dat doe ik nu, wie weet wat er binnenkort weer op mijn pad komt.

 

Tony Brugman

Tony
Vanuit mijn achtergrond in Bedrijfsinformatietechnolgie heb ik geleerd om bruggen te slaan tussen verschillende disciplines. Vandaag de dag ben ik een nieuwsgierig onderzoeker op het snijvlak van organisaties, mens en ICT. In mijn werk verken ik allerlei trends en ontwikkelingen via het web en Social Media en probeer deze te vertalen naar de impact op mensen en organisaties. Ik leer graag van anderen hoe je mensen enerzijds in beweging kunt krijgen, en anderzijds hoe je mensen met elkaar kunt verbinden.

 

Willemien van Helden

Willemien
De werkende en samenwerkende mens vind ik boeiend. En dan vooral wat mensen allemaal kunnen en nog kunnen ontwikkelen met behulp van elkaar. Mijn achtergrond in de arbeids- en organisatiepsychologie en international arbeids- en organisatie studies is dan ook geen verrassing. Ik hoor vaak dat ik creatief, analytisch, daadkrachtig en een teamspeler ben die anderen motiveert en ik word enthousiast als ik dit kan inzetten in mijn werk. Wat wil ik graag leren van anderen? Hoe je de lindyhop danst, nog meer over onderhandelingsprocessen en hoe je een website bouwt. Bel mij op 06-15450987 of mail naar willemienvanhelden@gmail.com.

 

 

 

 

team